Husbyggeri på sjælland af byggefirma

Om os

Dit lokale byggefirma på Sjælland

Isted Byg ApS tilbyder nybyggeri på hele Sjælland, fortrinsvis omkring Midtsjælland, Vestsjælland og omegn (Næstved, Slagelse, Sorø, Ringsted mv.).

Claus Isted Andersen er en ung murer og iværksætter, der i begyndelse af 2017 besluttede sig for at springe ud i at starte eget byggefirma. Claus havde lige akkurat afsluttet sin uddannelse som bygningskonstruktør fra KEA , hvorefter hans vision om et selvstændigt byggefirma trak så meget i ham, at han afslog tilbuddet om et byggeleder job, han var headhuntet til, for at udleve sin egen drøm.

Siden sin opstart har Claus haft stor succes og har nu 3 ansatte til at hjælpe sig. Sammen har de bygget alt fra bindingsværkshuse til almindelige parcelhuse. Bindingsværkshuse er noget af det Claus brænder allermest for at tegne og bygge. Det giver nogle spændende udfordringer og mulighed for at være kreativ, hvilket er en stor drivkraft for ham.

Vælger du Isted Byg til din opgave, hvad end det er nybyggeri eller andet murerarbejde, er du sikker på at få et resultat af første klasses kvalitet. Claus Isted Andersen er nemlig kåret som sølvmedalje murer ved DM for murere, hvilket bevidner at perfektion og omhu præger alt det arbejde, han lægger navn til.

Kontakt Isted Byg og hør mere om de mange spændende muligheder.

Kontakt

Sidebar

Ring 51 74 03 19 eller send en besked

Gør som mange andre tilfredse kunder – Vælg Isted Byg til dit næste projekt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.