Husbyggeri på sjælland af byggefirma

Fuldmuret hus

Ønsker du et fuldmuret hus?

Står du med en drøm om at blive husejer til et nybyggeri, så kan vi hos Isted Byg hjælpe dig. Vi kan lave dig et fuldmuret hus på Sjælland. Vi har god erfaring med nybyggeri, og vi arbejder hårdt for at give vores kunder den bedste kvalitet. Vi har øje for detaljen, og vi er fleksible i vores løsninger. Vi giver dig gerne et godt og konkurrencedygtigt tilbud, og vi tegner også gerne dit parcelhus, hvis du ønsker dette. Vi tegner og bygger ud fra dine ønsker og behov. 

Et fuldmuret hus er hvor både facaden og indervæggene er muret op i mursten. Man kalder også en fuldmuret væg for tungvæg, som står i modsætning til vægge lavet af træ, gips eller gasbeton. 

Vi anbefaler et fuldmuret hus, hvis du skal bygge nyt. Det gør vi, fordi mursten er ofte sikrer et bedre indeklima end de andre materialer. Og eftersom at vi bruger det meste af vores liv indenfor, så skal indeklimaet være i orden. Murstensvægge sikrer også en bedre temperatur, som er mere konstant end andre materialer, hvilket ligeledes er med til at forbedre indeklimaet. Mursten er også 100% naturlige og derfor fri for afgasning, hvilket betyder, at et murværk ikke fremkalder allergier. Foruden et bedre indeklima så har et fuldmuret hus også den fordel, at det er mere slidstærkt end andre byggematerialer. Der er mange gode grunde til at vælge et fuldmuret hus, og hos Isted Byg står vi klar til at hjælpe dig. Vi giver dig grundig rådgivning og sparring, og vi lytter altid til dine ønsker og behov. For os er det vigtigt, at du får dit drømmehus. Er du interesseret i et fuldmuret hus på Sjælland, er du velkommen til at kontakte os for at høre mere om dine muligheder.

Kontakt

Ring 51 74 03 19 eller send en besked

Gør som mange andre tilfredse kunder – Vælg Isted Byg til dit næste projekt.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.